Gloweffekt inifrån & ut

Lite svalare idag så vi skulle passa på att kolla i butiker men semesterhjärnan missade helt att det är röd dag idag och reyes.., men jag passar på att tipsa om lite glowprodukter jag provat under ett tag i samarbete med Estelle & Thild. Visste faktiskt inte ens att de hade smink så jag blev både förvånad och sen glad.. de har ju bara ekologisk hudvård och smink.. så viktigt att det är så schysst som möjligt när det kommer till huden och vad man stoppar i sig.. (precis som med allt annat iofs)

Jag fastnade framförallt för en av ögonskuggorna Marble som jag har som highlighter (ögonvrån, näsrygg, kindben och överläpp) sen har rouget blivit en ny favorit för mig. En perfekt blandning av rosa, aprikos, terracotta som ger ett lagom varm och peachy resultat. Älskar den!! Dusty rose heter den och du hittar den här

Vi passade även på att åka förbi ett Colombianskt matställe inne i Alicante.. så himla gott! Älskar colombiansk mat och perfekt när man vill bryta av den spanska maten. Rätterna är stora och vällagade.. hönssoppan är magisk, och juicerna älskar jag.. ber alltid att få mina utan socker och med vatten (i Colombia brukar man välja om man vill ha dem med vatten eller mjölk) sen mixar de dem på momangen. Så fräscht. Med mjölk är supergott men jag undviker mjölk när jag kan.. hemma brukar jag göra på mandel eller havremjölk..
Att ta hand om huden, skapa gloweffekt handlar ju lika mycket om vad du äter, dricker som vad du har på den och att du tränar för att öka blodcirkulationen..

Jag åt maiz envuelto och en guyaba juice på typ en 0,5 L colombian style.. Maiz envuelto är majskorn som mixats och rullats in i majsblad och kokats. Öste på med chili. Får seriösa cravings ibland på detta, de heter humitas i Chile och guapito i Venezuela fast de colombianska är större 🙂 så en enkel, grön (gul?) rätt som passar mig utmärkt. Efter det massa vatten..

Jo förresten jag åt 5 st apelsiner till frukost också.. om ni undrar varför jag skriver så mycket om maten så är det för att så många frågat nu när jag är på lite extra hälsovecka här i Spanien, kommit igång med träningen osv..
Jag köpte ju en hel säck apelsiner igår uppe i bergen för de är ju som godast nu.. man ska ju försöka äta säsongsbetonat så mycket som möjligt eller hur?! C-vitamin och vatten gör ju under för huden sägs det..

Detta inlägg är ett samarbete med Estelle & Thild

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.