Upp i bergen ner i vattnet

Ett dopp i det blå är så himla överskattat inte sant? Alla vet väl att grönt är det nya svarta?
Här har ni en familj som kommer sova gott i natt..
Vi tog en tur upp i bergen till Fonts de Algar☺️ vi har klättrat och hoppat, vissa har doppat.., andats bergsluft, köpt apelsiner i säcken, ätit en lantlig 3 rätters och beundrat avokadoträden på vägen..

Många kommer hit på sommaren.. det är fullt med folk och man får trängas och köa.. eftersom jag inte är bekväm med köer så hoppar vi över det på sommaren och åker till en av de öde stränderna vi hittat istället.. men så här på vintern är det underbart.. vi hade hela vattenfallen och lagunerna för oss själva.. DET är lyx för mig!

Området passar även mindre barn, Angelo hade jättekul, vi var alla överens om att det bor sjöjungfrur här.. efteråt åkte vi hem med den låga solen i ögonen.. en helt underbar dag tillsammans fick vi..

1 thoughts on “Upp i bergen ner i vattnet

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.