Smoothie bowl

Solsken i en skål, ja det får man om man gör en smoothiebowl på mogen och söt mango.

smoothiebowl mango

Byt ut yoghurten mot en smoothiebowl istället, enkelt och så mycket godare. Mango är väldigt tacksamt att använda till detta, bara kör ner mangobitar i mixern, helst färsk, alternativt att du låtit den frysta tinat och hällt bort vattnet. Jag gillar min i rumstemperatur då jag har svårt för kalla drycker om det inte är över 30 grader ute.. då kan ngt kallt slinka ner.

Smoothiebowl

Min mango var väldigt stor så halva räckte mer än väl till en portion. Den andra halvan hamnade på tallriken bredvid. Jag toppade med lite granola och skivad banan. Men det går att variera hur mycket som helst med olika frukter och fröer.

brunch deluxe

Eller så kan man äta våfflor.. jätteenkelt att göra lite nyttigare variant med mandelmjölk, och byta ut vetemjölet mot andra mer hälsosamma varianter om man vill. En härlig brunch som fick sätta tonen för denna dag

Nu ska vi ut och njuta av dagen, önskar er en riktigt härlig helg,

kram

L

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.