Le bain

Badrumsskåp svart vitrinskåp

För några månader sedan så berättade jag om ett vitrinskåp som fick nytt liv i mitt badrum  på instagram men glömde helt bort att lägga upp här på bloggen. idag var det så bra ljus så jag passade på att ta några foton här inne för att visa er.  Det här skåpet vet verkligen vart det ska stå. Det har gett karaktär och känsla till hela badrummet.

Svart badrumsskåp vitrinskåp Lina Paciello

Tyvärr har jag inte några före bilder på skåpet, men det var i obehandlat furu och jag fyndade det på blocket för 250 kr tror jag det var.. Jag rengjorde skåpet och målade med svart vattenburen lackfärg, både invändigt och utvändigt och jag älskar hur det blev. Det får plats hur mycket som helst och jag gillar hur det ger värme och känsla till badrummet. Vanliga badrumsmöbler faller inte mig riktigt i smaken, så opersonliga och tråkiga.

Pipols bazaar svart vit necesär

Badrum inredning guldram

En liten skymt av skåpet i spegeln, den fina necessären är från Pipols Bazaar och kimonon från El Corte Ingles

Badrum inredning svart vitt

Generellt så gillar jag att ta in material som man kanske inte förknippar med badrum i vanliga fall som trä, siden, linne, äkta mattor osv. Det ger en genuinare känsla och inte så kallt och plastigt. Skulle det komma lite fukt på skåpet så gör det heller ingenting, det ökar bara på charmen. Så nu har vi ett badrum att verkligen slappna av i och njuta av.

Stor kram

Lina

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.