Them shoes

Skoförvaring walk in closet

Inte att jag samlar direkt, eller är totalt skotokig men under åren samlar man på sig en del skor. Ju fler du har desto mindre slits de dessutom eftersom inget par används extremt mycket. Har man dessutom köpt skor av god kvalitet som är klassiska så finns inget slit och släng.. men hur förvarar vi dem? En bra skoförvaring helt enkelt?

Jag har turen att ha utrymme under vår trapp som vi gjort om till en garderob där vi har de praktiska men tråkiga grejerna som vinterstövlar, kängor och liknande så i min wic kan jag ha godsakerna framme, som en påminnelse om att livet faktiskt är en fest. Varje dag, borde vara.

Skohylla diy

Jag satte upp enkla köksstänger från Ikea på en vägg med lite döyta, blev perfekt för skor med klack. En perfekt skohylla om du frågar mig. Bredvid står en Billy med vitrindörrar som jag bytt knoppar på. Det fick bli en skohylla för platta skor men även lite väskor längst upp.

Skohylla liten yta

Ett enkelt sätt som är billigt och praktiskt och går att anpassa till olika mängd skor och yta man har.

Skohylla wic

Ytterligare en Billy står bredvid vitrinskåpet och här varierar det.. just nu mycket stickat under vintern..men även kilklacksskor får stå här i väntan på vår. Längtar tills gatorna sopas så man kan använda klackar utan att de förstörs. Jag vet jag är lite oldschool men det är ett härligt vårtecken tycker jag.

Så förvarar jag mina skor, rengjorda, putsade och gärna med skoblock så de håller fin form och långt ifrån fönstret så de inte bleks av solen.

Hoppas du gillade,

kram

Lina

2 thoughts on “Them shoes

  1. Lina Paciello says:

    Hej Sonja, ja jag är väl lite av en hamster, jag vårdar mina plagg och skor väldigt väl så jag behöver sällan kasta något vilket jag tycker är hållbart, jag har skor och kläder på dessa hyllor som är ärvda, köpta och även second hand vilket jag också vill slå ett slag för, har turen att min mamma har samma storlek som jag så vissa skor här är från när hon dansade disco på 70-talet, visst är det kul! Jag tycker om att visa att eko och hållbarhet inte bara är asketiskt och minimalistiskt utan även handlar om att köpa lokalt, god kvalitet som håller, second hand och vårda det man har. Stor kram Lina

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.