Needy peachy

Vissa personer tänker i siffror, andra i känslor, jag tänker ofta i färger..

Färgen som dominerar just nu är persika eller aprikos. De som känner mig väl vet dessutom att just aprikoser har en symbolisk betydelse för mig. Brukar säga att solmogna aprikoser är höjden av lyx för mig, de representerar så mycket. Varma söta och smakrika, för mig betyder de sommar och jag älskar dem. Helst ska de köpas på torget i brun papperspåse och jag har dem i sallader, rödvin eller bara som de är. Kanske är det längtan efter sol och sommar men håll med om att det är en härlig färg.

persikofärgat

Köpte hem aprikosfärgade rosor häromdagen som är helt underbara, brukar köpa fairtrade rosor av uppenbarliga själ men tycker även att de står längre.

peachy roses aprikosfärgade rosor

Visst är de vackra? Gillar färgen, mjukare än vitt men inte sockersött som rosa utan mer åt champagnehållet.

aprikos rosor

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.