Dare to flare

Dare to flare friday!

Precis som när det gäller inredning så gillar jag att mixa även när de kommer till kläder. Ända sedan jag kan minnas så har jag gillat sätta ihop olika stilleben eller varför inte outfits.

Mamma hade boxar med sina sparade 70-talskläder som jag brukade botanisera bland, klippa, sy om och göra något eget av. Det var det absolut bästa jag visste när jag var yngre och är fortfarande en favoritsyssla.

utsvängda jeans, lina paciello vintage 70-tal trenchcoat

Jag tycker det blir som mest intressant när man mixar lite hej vilt mellan olika tidsepoker, säsonger och material. Det blir roligare då och i stilkrockarna händer något, man skapar något eget och jag älskar ju själva skapandeprocessen oavsett vad det är, mat, inredning, fotografering, företag.. spelar inte så stor roll bara jag får skapa.

utsvängda jeans, lina paciello vintage 70-tal trenchcoat

Varför ska man inte ha stråväska en regnig vårvinterdag? vem säger att man bara ska ha det på sommaren? Piss off säger jag bara hahaha this is a job for flared friday. Jeansen med jeansskjorta och trench på det, en klassisk scarf och leopardskor får skapa lite kontrast.

flare,vintage Lina paciello 70 tal outfit

Macho matchar iallafall mina skor hahahaha, annars gillar jag att missmatcha..

dare to flare lina paciello 70 tal utsvängda jeans

Ha nu en riktigt härlig fredag och ta hand om varandra, stor kram.

Nedan kan du se inköpsställen;

  1. jeans H&M
  2. jeansskjorta Marco Polo
  3. Trench ZARA (gammal)
  4. Scarf HIRO
  5. Leopardskor Vintage
  6. Stråväska Semesterfynd

 

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.