Hay café

Hay scandic gretas

Vi behövde en paus från påsken så Alma och jag åkte in till stan en liten vända, strosade, köpte blommor på torget och tog en fika på Gretas.

Gretas hay scandic

Jag tog en Chinotto, kunde inte låta bli, älskar det då det påminner mig om Napoli, jag och mamma tog alltid en iskall Chinotto när vi handlade på torget.. anyway det var nästan inge folk i stan förutom lite påsklovsturister så det var ganska skönt ändå.

Haymarket

Hay market fika art deco stockholm

Inte alls förvånad att Haymarket blivit så populärt, trevlig och proffsig personal, fina lokaler, art deco inredningen är spot on, gott att äta och dricka och soft musik i min smak i högtalarna, whats not to like?

Gretas Stockholm art deco

Dessa foton är från från Gretas där man kan äta frukost hela dagen, bara det..

Haymarket cafe Stockholm bistro Paris

Här sitter man gärna länge.,

Haymarket

Alma gav tummen upp.. har ni inte varit hör så tycker jag att det är på tiden och sedan är det perfekta att handla blommor på torget efteråt..

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.