Frukostbricka

Tydligen är jag utvilad eftersom jag vaknade vid 5:30 på en ledig lördag.. ganska bra jobbat av mig faktiskt. Vanligtvis brukar jag vara slutkörd vid den här tiden av året men det är jag inte i år. Mycket tack vara att jag har världens bästa kollegor nu som verkligen tar eget ansvar och får allt att flyta på. Riktiga allihopa❤️.

Frukostbricka

 

PPigg som jag var så smög jag upp och fixade frulle före alla andra, tänkte jag skulle kolla tv 4 morgon nyheter men tji,, var tydligen för tidig även för det så jag gottade mig i frukost och Pinterest en stund och det var inte fy skam det heller..

Helgfrukost framför tv

Det blev premiär för nya brickan från Sagaform med, älskar den❤️Så fin. Sen behöver vi inte tänka på att jag redan har en del brickor, men ursäktar mig med att de oftast är second hand eller ärvda.  Gillar den enkla designen i ek och metall, finns att köpa på www.homebysweden.se klicka så kommer du direkt till den.

Helgfrukost

Sängbricka sagaform

Sen fixade jag med “nya” tv-bordet lite ett soffbord fr 50-talet som jag fått nyligen.. här får det stå så länge..

Funkis teakbord femtiotal soffbord inredning

Kudden fr hm home lampa och lådor fr Ikea   kruka cloudy medium från Sleepo  jag gillar ju att rädda gamla möbler som står bortglömda på någons vind.. lite som att rädda en gatuhund och se dess fulla potential och låta den bli en kär ny familjemedlem❤️

Sen blev det träning och gym för mig denna lördag.. Och en grymt god sallad efter träningen, får alltid bra aptit efter träning och denna sallad är en av favoriterna.

Lunch sallad nyttigt träning
En mix av råkostsallad, mixade salladsblad, groddar, körsbärstomater, rättika, rädisor, sweetchilisås, balsamvinägercreme, och lite frukt, det som finns; mango, melon eller jordgubbar typ.. Gott och nyttigt.

over and out❤️

Kram Lina

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.