Den blomstertid

Nu blomstrar det minsann, härligt att komma hem från Frankrike till strålande sol, äppelblom och syrener som som prunkar.

Syrener bukett lina paciello

Så underbart när man kan plocka helgbuketten i trädgården.

Idag var det nog värmerekord, 27 grader var inte fel, Eddie snickrade lite på garaget som han bygger själv, så otroligt imponerad av mannen min som kan göra detta och så mycket annat. Skulle vi bli strandsatta någonstans så vet jag att han skulle fixa allt från mat till tak över huvudet. Flera månaders lumpen i den colombianska regnskogen, uppvuxen på en gård och tekniker är han en riktig surviver

Anyway efter att han snickrat och jag satt upp gardiner och målat lite utemöbler så tog vi en paus med frysta macarons och bubbel..

Macarons laduree

Jag brukar ha ett gäng macarons i frysen som bara är att plocka fram när man känner för det.. och idag var en sådan dag. Sedan Laduree stängde igen i Stockholm får man passa på att köpa på sig några när man är ute och reser.

Syrener bukett inredning lina paciello

Finns det något mer härligt än första buketten med syrener?  När jag växte upp hade vi flera syrénbuskar och lärarna fick alltid en varsin stor bukett då de blommade lagom till skolavslutning, känns som de är lite tidiga i år, undrar om de fortfarande blommar när det blir dags för barnens skolavslutning.. vill ju fortsätta traditionen..

Annars har vi mest bara myst och hängt på terassen idag, riktigt skönt faktiskt. Har fått upp både mysbelysning och vind/insynsskydd så nu saknas bara lite mer blommor, flera dog under senaste köldknäppen tyvärr.

Balkong terass inredning styla lina paciello

Tur att vi var ute och njöt hela dagen idag för imorgon ska det tydligen bli regn igen ❤️

Kramis Lina

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.