She boss

Idag hyllar och firar vi familjens äldsta medlem, min mormor som fyller 90 år, så imponerad av hennes driv, viljekraft och positivism, om någon är en riktig She boss så är det hon❤️

Vi började dagen med att äta frukost på terassen för att fira nationaldagen med, blå himmel och nyfyndat marmorbord på blocket..

Jag har letat så länge efter ett så T här cafebord med lite fin patina men någon annan har alltid kommit före. Men igår var det jag som hade tur. Gjorde rent och vaxade in både marmor och underrede. Så imorse var det perfekt att inviga.

Stolarna är också fyndade men jag har målat dem svarta, de var i grönärgad metall/smide? Tycker de blev fina i svart. Filten kommer från Classic collection och sleepo

Blått porslin passar ju extra bra idag på nationalda'n och att det är blue italian blir rolig twist för mig☺️🇮🇹
De fina glasen är från Orrefors och ni hittar den bland annat hos Homebysweden

Min klänning är köpt i Italien på någon liten bakgata i Rom förra året men örhängena är från HM, är det fest så är det..då kan man lsa på med både färg och maxi eller hur?!

Efter frukost var det dags att göra sig kalasig för att fira denna skönhet, till höger är min mormor Carin aka Cirran 20 år❤️

Mysigt när familjen samlas och man träffas, rullatorerna stod på led och barnen busade runt bland långborden❤️hoppassa alla njuter av en härlig dag!
Stor kram och grattis till oss alla som bor i detta land!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.