Friday flair

Fredag och sommaravslutning för de flesta här i Stockholm, en tanke som slog mig var hur himla trevligt det är att se Stockholmarna så uppklädda, lite synd att det inte alltid är så.. är man italienska som jag så antar jag att man tycker sånt är trevligt. Lite som respekt för sin omgivning men även för sig själv, att anstränga sig lite. Säger inte att man ska vara uppklädd till tänderna så klart men jag tycker om när någon ansträngt sig lite oavsett smak och stil.
Men tillbaka till sommarlov.. som vi längtat..nu har jag bästa ursäkten att jobba hemifrån iförd kaftan och gå löjligt långsamt mellan laptopen och kaffebryggaren, kanske vända på en LP-skiva mellan varven med😍

Man ska ju göra sånt man är bra på sägs det och detta kan jag med bravur..
Härligt detta med att vara egen och kunna bestämma själv över sina tider, toppar och dalar. Under sommaren har jag de senaste åren börjat dra ut på mina dalar.. vilar, inspireras och kommer tillbaka bättre och starkare. Gillar att kunna bara hemma och puffa lite extra på kuddarna i soffan..

Vattna lite blommor och låta altandörren stå på glänt.. det är livskvalitet om du frågar mig..

Nu ska vi fira här hemma, fira livet, betyg, sommarlov och varandra och det enda som nu är bara solen, hoppas den kommer snart.
Kram på er alla fina❤️

Glad sommarlovs Angelo gör avslutningspose😍👆🏼

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.