Första sommarlovsfrukosten

Så är det äntligen sommarlov och första sommarlovsfrukosten ska vara lite extra tycker jag, eller egentligen ska väl alla dagar vara lite extra om jag får välja.. men men man gör så gott man kan för sina små troll❤️

Lika bra att vänja barnen med bulle till frukost eftersom vi åker till Italien på måndag och vi anpassar oss gärna dit vi kommer😂barnen klagar inte..

En annan åt vattenmelon och sharon måste jag medge.. och en kanna kaffe på det..

Sötaste marmeladburkarna köpte jag med mig ifrån Nice, och chark rickan funkar lika bra till bakverk..så efter denna frukost, lite kuddkrig så blir det packa, träna, fixa och dona lite här hemma innan vi åker. Ska man packa för fyra så brukar det ta ett tag..

Ha bästa dagen nu och må bäst!
Kram
Lina

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.