Soft söndag

Söndagsmiddagar, älskar det. Det är lite mer opretentiöst än fredag och lördag, alla är lite småtrötta efter olika aktiviteter.
När vi har söndagslunch hos oss flyter det ibland ihop med middag.. vi har inga fasta tider utan äter när alla droppat in..

Jag åkte och handlade lite färska, varma baguetter och gjorde en citronkyckling med lammkorv och salvia som fick tillredas långsamt på låg temperatur, passade på att plocka lite gult ogräs som matchade maten..🌼

Vi vet aldrig riktigt hur många det blir, eller när vi äter.. har förstått att en del blir stressade av sånt men vi är tvärtemot. Speciellt på en söndag ska man få känna att det är ok att dyka upp lite som man känner, tycker det är skönt även för den som lagar maten i detta fall jag.. ingen press på att det ska vara klart en viss tid, någon tar med sig en sås, en annan dessert, det man är extra sugen på..
Barnen får busa av sig, dörrarna står öppna.. det är såna stunder jag mår som bäst❤️Livet i sitt esse❤️

Piero kom med bakelser,, ganska typiskt för oss italienare att avrunda med en bricka blandade bakelser som vi delar istället för en stor av en sort.. alla får sina favoriter❤️

Alla brukar älska det.. la dem alla på pizzaspaden blev bra.. vem har sagt att man bara kan ha den till pizzan.. inte sant?

Nu ska jag fortsätta packa lite och skickar ut varma kramar till er alla, hoppas er söndag varit fin❤️

1 thoughts on “Soft söndag

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.