Resort Sant Angelo

Under våra dagar på Amalfikusten har vi bott på ett charmigt hotell inklämt mellan Amalfi, Positano och Sorrento. Inbäddat uppe bland bergen och vinranksdalar. Angelos första ord när vi checkade in var att här är mitt hotell, bara en sån sak att han ser sitt namn lite här och var gör att även han känner sig hemma.

Gillar att det är samma familj som ägt hotellet sedan 50-talet och inredningshjärtat tar extra skutt när jag ser alla bevarade detaljer. Jag gillar ju sånt här.. vi gillar alla olika saker.. en del gillar flådig “nylyx” och det respekterar jag❤️ men jag gillar när saker har fått lite patina, gör inget om det inte är helt perfekt för det vinner i charm. Vinet här på hotellet gör lokalt, likaså pastan så klart. Solcellspaneler på parkeringen värmer vattnet men i ivrigt verkar tiden ha stannat.

Det är skönt att vara här innan säsongen riktigt har startat.. det är lite sömnigt och vi har det mesta för oss själva.

Frukost, lunch och middag serveras i matsalen med trippla dukar och utsikt över vindruvor, berg och hav..

Man kan lika väl leva på utsikten, så vackert och är som mat till själen❤️

Det finns en pool på hotellet och flera mysiga uteterasser..

Hela stället osar oldschool glamour pch man ligger här vid poolen och funderar på alla vilda pollpartyn de haft här under åren😍🥂

Helt klart ett mysigt hotell att dra sig tillbaka till när man snurrrat runt bland kuststäderna och virrat.
Vill även flika in här att jag skriver om våra boenden på resan så som jag uppfattar dem. Skriver för jag vill tipsa er, ni är många som frågar. Får inte betalt på något sätt och jag hjälper gärna dessa familjeföretag med den lilla publicitet jag kan för jag vill. Rekommenderar och skriver med hjärta och för er skull. Tänkte att ni kanske ville veta det❤️Min blogg är inget jag har i vinstdrivande syfte.
Idag checkar vi ut från hotellet Sant Angelo Resort & Spa i Pimonte för att fortsätta vårt äventyr söderut🇮🇹💋

1 thoughts on “Resort Sant Angelo

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.