Positano

Brukar man inte säga något om att det är resan som räknas inte själva målet i sig egentligen?
Lite så är det med alla dessa underbara städer som ligger som pärlor vid Amalfikusten, vägen till dem är bättre än själva destinationen. Och då är ju ändå "städerna" bedårande. Men att se dem på håll är också underbart.

På vägen stannade vi på ett litet fik för att ta en citronsorbet..

Hur kan man inte fira kärleken till livet och till varandra när det är så otroligt vackert💙längtar tillbaka hit så fort jag har åkt härifrån och det enda jag vill är att flytta.. visst har vi det ok i Sverige men allt bleknar i jämförelse, allt från skönhet, till mat, natur, doft och smak..Här känner jag mig hemma och hel❤️

Väl inne i Positano tog vi en sprits och lite mat..

Vi strosade runt lite innan vi åkte in till Napoli för Pizza uppe på min kusins takterrass 🙌🏻underbart❤️
Helt klart klassas detta som en bättre fredag för mig som jag kommer att minnas länge. Enkla saker som blir stora med rätt personer på rätt plats❤️

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.