Back to basics

Jeanskjol och träskor.. finns det något mer basic? Är så glad att man äntligen kan hitta jeanskjolar igen som faktiskt är mer än breda höftbälten..Har letat ett tag efter den perfekta jeanskjolen på secondhand och vintagebutiker.. men antagligen har alla andra andra kommit före för det ända som funnits har varit de där "bältena"..
Men igår såg jag att denna fanns inne på Gina Tricot och plus för det var från deras Good Project i ecofabric.

Jeanskjol är ju så himla bra, massa fickor, tål lite vardag och samtidigt skönt. Denna är lite stretchig så blir lagom mjuk.

Tog mina träskor och stråväska till det.. känns somrigt och perfekt för en dag att uträtta ärenden..

Jag gillar att den är hög i midjan och lagom ljus.. det enda jag gjorde var att klippa små hål vid nedre fållen, fickorna och lite vid gylfen och sedan skrapa med saxen för att få lite diskreta slitningar..gillar inte när det blir too much, inte på mig själv iallafall även om det kan vara fint på andra..

Stråväskan är från La Fayette och träskorna är flera år gamla från Mango men de blir bara skönare och skönare, skinnet blir som en andra hud ni vet..sommarfavoriter..Tröjan är i en blandning av mulberrysiden och cashmere från Massimo Dutti, de har jättebra tunna stickade plagg.. brukar handla där när jag är i Spanien, mycket bättre pris än här i Sverige..

2 thoughts on “Back to basics

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.