Taco sallad

Oralé compai! Tacosallad på mitt sätt..
Hälsoveckorna är i full gång.. eller extra hälsosamma kanske jag skulle säga. Jag tror inte på tillfälliga och kortvariga bantningar utan äter hälsosamt mest hela tiden, utan pekpinnar eller regler men jag har lärt mig vad kroppen min mår bäst av. Efter italienresan så kände jag att kroppen skrek efter grönt.. Ett sätt att få med hela familjen på lite hälsosammare kost är att göra denna tacosallad.

Jag gjorde den idag på en torsdag så ni kan göra den på fredag om ni vill haha visst är jag snäll..
ibland brukar vi göra fyllda romansalladsblad för att skippa brödet men detta gillar jag nästan mer.. väldigt enkelt att bara blanda alla dina vanliga tacotillbehör fast lägga det lager på lager på ett stort fat. Alla har ju sina favoriter men jag gillar
Romansallad
Röda och gröna tomater
Majs
Svarta bönor
Lök
Paprika
Kycklingfärs (går lika bra utan kött med)
Färska kryddor som persilja och koriander
Riven vit ost (typ riven halloumi som liknar den latinamerikanska osten mest queso blanco)
Toppa med chili eller "tacosås"

Garanterat en matig sallad som alla gillar och vill någon ha med bröd så är det ju bara att ösa i från salladen.. slipper disk med massa skålar gör man också😂

Jag la köttet i mitten och gjorde ett hål där jag hällde upp bönorna.. det såg fint ut istället för att bara blanda ihop allt.. ögat måste ju också få sitt inte sant?

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.