Cozy sunday

Vad är väl en söndag utan vila? Skrutta runt hemma i mysigaste tröjan och äldsta jeansshortsen..?

Njuta av att faktiskt kunna gå i shorts,, förr brukade jag tycka det var jobbigt pga celluliter och kraftiga lår,, skyller på familjen då vi nästan alla är lite korta och satta med mycket celluliter, tack för de generna,,🤣men är man envis som jag så gör man något åt det istället för att bara klaga och vara bitter.. för det brukar som bekant inte vara speciellt produktivt..Säger inte att det är fel med kraftiga lår så klart men jag tyckte det var jobbigt speciellt när det var varmt.. så för några år sedan.. 7 år mer bestämt.. efter sista graviditeten bestämde jag mig för att lägga om min kost..från att vara uppvuxen på pasta och surdegsbröd till rawfood. Det tog inte lång tid innan kroppen reagerade, och shit vad den flög.. när man går över till rawfood är det ganska vanligt att man får ett rus, en känsla av att vara full av energi och klartänkthet. En wowupplevelse.. Jag fortsatte med strikt rawfood 80-100% under 3 år, gick ner i vikt och omfång ganska så med detsamma. Idag blandar jag lite mer.. följer inga regler men vet nu att min kropp mår väldigt bra av en kost fylld av grönsaker, frukt, nötter, sparsamt med kött och mejeriprodukter.

Med energin kom lusten att träna och röra på kroppen, vilket i sin tur leder till fler endorfiner och välmående. De envisa celluliter jag hade kvar efter denna livsomställning har jag varit tvungen att behandla bort.. är de utav den envisa typen som jag har så måste man ta i med hårdhandskarna. Varje år kör jag återkommande behandlingar med carboxy och lymfdränerande massage med ultraljud blandat med vanlig hårdhänt massage.
Carboxy är rent syre som sprutas in under huden för att syresätta och “öppna” upp. Carboxy är en fantastisk naturlig behandling som jag verkligen gillar. Sprutar man tex in under ett gammalt bleknat ärr eller bristningar (vilket jag gjort) så blir det rosa igen och läkningsprocessen återupptas vilket gör att det blir mycket mindre synligt sedan. Blodet kan rusa till och göra sitt jobb till fullo, ungefär som en kylig rask höstpromenad x 1000 😂

Så vad vill jag komma med allt detta? Jo att det är möjligt med förändring om man vill och kämpar lite. Trivs man inte med något så får man göra något åt det, har alltid varit mitt motto. Och att investera i sig själv är alltid en bra affär❤️ om jag lyckas trivas med mina ben idag och komma överens med de enstaka envisa celluliter som fortfarande tittar fram då och då så kan du❤️
Tveka inte att fråga om du undrar något över carboxy eller annat, svarar gärna😘
Nu ska vi ta och njuta av söndagen och en kaffe i trädgården.
Puss o kram på er❤️

4 thoughts on “Cozy sunday

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.