Balkongfix

Balkongfix blev söndagens uppgift..flyttade runt lite på krukor och möbler, tog en vända med vattenslangen och sköljde bort lite pollen och damm samtidigt som jag vattnade blommorna.. skapade en till sitthörna där de sista kvällsstrålarna faller.. ibland är det bra att vänta lite så man upptäcker såna detaljer. Inte stressa besluten och inredningen..

Jag tycker om att göra uterummet så mycket som inne som möjligt,, blir mysigare så.. en liten fikaplats.. och så lite soffhäng..

Jag har satt upp en bambuvägg från Rusta på en kortkanten som skymtar lite här, den blockerar insyn och vind, det vita balkongtyget likaså.

Här på balkongen/terassen har vi eftermiddags och kvällssol så jag har anpassat det efter solen., ett slags afterworkchill.. här sitter jag gärna en stund efter jobbet, landar och tar kväll. Större matbord har vi mot trädgården på baksidan där vi har morgonsol..

Kungen Macho älskar att ligga här i solen med mig❤️

Frosé är gottis när värmen ligger på, gör det enkelt för mig med krossad is från frysen och häller på rosa bubbel.. eller bara en enkel ishavrekaffe.. inte att förakta det heller..

I år höll jag mig till naturtoner i grått, svart, beigt och lite vitt & tåliga växter som pelargon och lavendel. Tillsammans med oliv och citrusträd har jag skapat en liten medelhavskänsla här på terassen eller vad tycker ni?

5 thoughts on “Balkongfix

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.