Snoopy & Doggelito

Vi gosar det sista med Macho vår Doggelito, han trivs sanslöst bra på sammetskudden från Dirty Linen. Imorgon åker han till Gotland på semester med min mamma..även han behöver komma iväg lite och jaga fjärilar.,aka söta chihuahuor på vift med vacker svansföring..

Kudden är en dröm i fluffigt dun och vi bråkar alla om den.. blandningen i silke och sammet gör den magisk.. det syns nästan på Macho.. finns bla här

Jag har även lyckats hänga upp mig själv på väggen efter en tids funderande om var jag skulle hänga mig🤣 det blev här.. och så har jag burit upp läderlappafåtöljen för trappen och ställt den här inne.. måste KU rotera på saker och ting inte sant..?

Även Snoopy lampan har gått rotera lite.. förut stod den uppe i övre hallen men vi provar här inne ett tag..

Det blev som en ny arbetsplats bara genom att byta lampa. Det är ju det bästa när det kommer till inredning. En liten detalj kan ändra allt, funderar även på om jag ska måla skrivbordet.. det är lite avskavt på sina ställen.. samtidigt tycker jag att det är ganska charmigt. Vad tycker ni?

Här ser man även silkesmattan i silver, även den från Sleepo.. finns inget bättre att sätta fötterna på om morgonen😍
Murstocken har vi knackat fram själva och skjutdörren upptäckte vi när vi tog bort ett lager med gipsskivor.. då kom även träpanelen fram.. vi beslutade att låda den vara kvar så,, lite rå och ruff men vi målade den vit för lite mer enhetlig känsla.
Ibland måste man lyfta lite på grejer för att se vad som gömmer sig under. Man vet aldrig vilka godbitar man kan hitta❤️

2 thoughts on “Snoopy & Doggelito

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.