Pre mega semesterstress

Fick ett sånt otroligt organiseringsryck igårkväll.. vem gör så egentligen..? Komma hem vid 18:30 och börjar röja, städa, tvätta & möblera om?? Antar att det är lite stress inför kommande semester.. man vill bli klar med allt och går in i nåt sorts överenergiläge..

Eller så är det bara helt vanligt pms.. brukar få ett sånt organiserings och städryck då.. kanske är bra iochförsig.. istället för att vara surcoch äta glass. Jag menar detta är ju mer produktivt.. fast jag erkänner att det muttras och morras en del när jag är i farten😂 flyttade runt på lite stolar och bord i vardagsrummet och ändrade lite på soffbordet..

Jag har vecklat ut bäddsoffan med.. låter den vara så nu under den vecka vi är hemma och barnen har sommarlov.. känns mysigt att de kan äta frukost här framför Netflix

Såg så mysigt ut att även jag åt min frukost här imorse.

Ni är många som frågar om mitt soffbord.. det är ett remake på Ikeas Vittsjö bord. Jag har sprayat det med guldspray och sen vaxat med pensel med Panduros guldvax. En liten burk som räcker långt. Guldvaxet gör att det får lite mer struktur och liv och inte bara platt så som guldspray kan bli. Tänk på att även vaxa de små delarna som glasskivan vilar på eftersom de syns genom glaset.

Soffan är en bäddsoffa från Ikea och väldigt enkel men det är just det som jag gillar, ekologiskt vitt tyg i bomull som går att ta loss i delar.. tex har man fått en fläck på armstödet så tar man man bara loss den delen och tvättar.
Passar perfekt när man har småbarn och husdjur.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.