Retro perspektiv & lyx vs budget

Lugn lördag med hemmamys på balkongen.. vi ska åka igen om en vecka så vill helst bara bara hemma under helgen.. ta hand om trädgården lite extra, ta det lungt och vila upp efter veckan.,

Ser livet från den ljusa sidan ljust nu när allt verkligen går min väg.. nya avtal som oväntat trillat in och öppning av försäljning av mina produkter i både Danmark och Finland.. speciellt ser jag det från ett rosaskimrande perspektiv med dessa maxi retrobrillor..

Helt klar inspirerade av Chloes nya kollektion som är så läckra och precis så där 70-talssnygga som bara Chloe kan göra! Dessa är dock från Glitter och kostade 100kr.. 🤣helt klart skillnad i pris och kvalitet.. ska se om jag hittar ett par riktiga vintage annars kanske jag slår till på Chloes..kanske en födelsedagspresent till mig själv☺️

Håret fortsätter jag göra mina scarfs bun med.. har verkligen fastnat för dem💖 dagens scarf är från Lindex men är en ganska tydlig flört med Goyard , Jag är långt ifrån märkestokig men Goyard och deras kvalitet och vackra mönster är en historia för sig.. tror företaget startade under slutet av 1700-talet i Paris och har arbetat hantverkarmässigt sedan dess..
Så jag blev lite kär i scarfen när jag såg den… jämför med en av deras väskor här så ser ni kanske likheten.

SCARF SOLGLASÖGON

De finns i många olika färger men med samma mönster.. det svåra är att välja färg..jag kan se likheter från många andra märken som “inspirerats” av denna klassiker.. kan ni komma på några?

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.