Bubble brunch

Bubble som i bubbelgum pink.. och pannkakor som i american pancakes fick bli söndagens långa rosa brunch..

Eftersom vi försöker vara extra nyttiga så gjorde jag proteinpannkakor denna gång.. jag gör gärna andra ännu nyttigare varianter när det bara är till mig som tex bananpannkakor men det brukar tyvärr inte gå hem hos barnen. Men denna variant älskade de.

Köpte på Ica kvantum har jag för mig.. har provat en del olika pannkaksmix/protein och denna är otroligt god. En av de bättre, pannkakorna blir fluffiga och som sagt när inte barnen märker någon skillnad..
jag mixar min smet i min mixer.. vet inte om det kanske påverkar fluffigheten..antar det..

Kaffe och hallonsmoothie på det (gör min på havremjölk och havreghurt) och vi står oss till tidiga kvällen typ..
Smoothien har jag hällt upp på ett par San Bitter flaskor.. de är så söta🌸

Massa pussar till er och hoppas ni får en härlig söndag💖

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.