Sommarkväll och löjrom

Det gäller att fånga de magiska stunderna.. vädret bryr sig inte om det är fredag eller måndag och det borde inte vi heller..ikväll var en sån kväll.. man bara var tvungen att fånga❤️

Kvällen var ljummen och och champagnen kyld.. vi körde på en uppochner vänd löjrom och räkmacka..

Uppochner vänd för jag har brödet on top istället för under.. inte mkt bröd iochförsig men eftersom vi försöker vara extra nyttiga och njuta samtigt så blev det en liten bit glutenfritt havrebröd som jag rostade och la på räkberget. Blev hur gått som helst.. tog grekisk yoghurt stället för mayo och My god vad gott det blev😍 löjrom, ägg, rödlök och citron fulländade allt!

En perfekt rätt till en perfekt svensk sommarkväll..bara för att man vill äta hälsosamt behöver verkligen inte betyda att man njuter mindre eller att maten är tråkig och smaklös..ok bubbel kanske inte är superhälsosamt eller så är det just det den är.. 2 glas bubbel på en måndag kan vara precis det som behövs 🥂

Så skönt med mat som är enkel och bara att lägga upp så man kan njuta en extra stund i trädgården med söta körsbär efter jobbet..

Ligga i varmt gräs under ett äppelträd och se solen silas genom lövverket är en medicin jag verkligen kan rekommendera.. det gör vi alldeles för sällan men oj vad berikande det är.. prova så får du se..

Så även om man jobbar, vilket jag gjorde några timmar idag så är det fullt möjligt att även stanna och njuta.. inte vänta till fredag, till semester nej nu, leva nu, njuta lite varje dag för livet är så kort och sommaren ännu mer❤️

3 thoughts on “Sommarkväll och löjrom

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.