Rött & Rosa

Jag har alltid gillat den kombon.. tänker att färger har ju vissa känslor och rött är ju en riktig Power färg medan rosa är väldigt snäll.. två känslor som delar ganska lika hos mig.
Jag gillar styrka, har jävlaranamma så det stänker men jag är även väldigt snäll. Jag gillar snäll! Är man stark, vilket jag anser mig vara så bör man även vara snäll❤️så enkelt är det.

Det är inte bara kläder jag gillar att matcha rött och rosa utan även inredning och blommor.. som den här bilden från Pinterest. Säkert ett av de första fotona jag pinnade för flera år sedan men jag älskar det fortfarande.. så mycket att jag köpte en rosa sammetssoffa för två år sedan men barnen och mannen protesterade för högt och för mycket så jag var tvungen att sälja skönheten..💭suck.,

Mina favoritröda örhängen blir superfina med en av mina rosa klänningar❤️

Eller varför inte fylla Birkinkorgen med godsaker.. scarfsen är vintage.

Apropå styrka så tänkte jag lyfta ett ämne här om just det och sociala medier. Var på en föreläsning för ett tag sedan och det pratades mycket om att det är vi kvinnor som är starka på sociala medier..framtiden och även nuet ligger i kraften i medierna och där är vi långt före de flesta männen.. this is our playground..det är även en perfekt plattform för att stötta och peppa andra kvinnor i alla åldrar. Det blir ju vad man gör det till precis som med allt annat i livet. Är du positiv, snäll och hjälpsam i verkliga livet så kommer det att lysa igenom skärmen och starta ringar på vattnet..
Sociala medier har ju verkligen visat hur kraftfulla de kan vara så använd dem klokt brukar jag säga..
Brukar tänka så här innan jag publicerar något på blogg, instagram eller Facebook mm:
-“Kan jag stå för detta även om 10 år?,
-“Vill jag att min dotter, hennes vänner och min mormor ska se detta?
-“Kommer personen som ser detta må bra av vad hen ser?
Är svaret ja på samtliga tre så får det grönt ljus..
Finns så stora möjligheter att använda det till något positivt som att höja och hjälpa andra kvinnor.. vi behöver inte tycka lika, ha samma åsikt eller smak men vi kan och ska respektera varandra ändå. Gärna även uppmuntra och berömma varandra, precis som gubbarna klappat varandra på axlarna på golfbanan kan vi säga inne på instagram shit girl vad du är grym❤️
Har man inget snällt att säga så kniper man det är allmän vett och etikett och borde inte behöva sägas men tyvärr så är en påminnelse ganska nödvändig.

SUPPORT THE GIRLS
Baci Lina💋

1 thoughts on “Rött & Rosa

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.