A vintage story

Sommarklänningar i sann vintageanda är en stor favorit hos mig.
Sommaren blir liksom somrigare då,, häromdagen hittade jag denna rosa klänning.. kanske för att jag har mycket rosa generellt i mitt huvud nu eller så skulle den helt enkelt bara bli min.
Sitter som den vore måttbeställd och den har fickor.. bara det! Älskar klänningar och kjolar med fickor och känner mig obekväm utan dem.. på herrkläder finns alltid fickor..

Får lite nostalgi av klänningen.. för den är så lik något min mamma brukade använda när jag var liten.. krypa upp i varm sommarfamn och mysa..

Ju sötare klänning desto mer karaktärsfyllda skor är en bra utgångspunkt, det handlar i slutändan alltid om balans vad det än är man pratar om.. kontrasterna i det söta mot det “tuffa”, i färger, material och form. Vare sig det är inredning, kläder eller mat.

Så med detta vill jag säga.. bryt lite regler, eller böj och töj.. mixa och matcha gammalt och nytt, färgkrocka och hoppa över staket och hinder som bara du satt upp för dig själv❤️

Later bonitas👋🏼 now go and paint the world pink🌸

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.