Music corner

LP-spelaren har fått en ny plats som inte är under ett fönster i söderläge,, har redan lyckats smälta 2 riktigt bra skivor så de blivit buckliga.. någon som vet om man kan platta till dem igen? Hur som helst så tänkte jag visa hur det blev med nya musikhörnan..

Jag hade allt hemma, jag har bara bytt plats och flyttat runt på lite grejer.. ibland är det allt som behövs. Skåpet är egentligen ett barskåp i två delar, förut stod de på varandra, men nu har jag delat på dem så det är två låga möbler istället för en hög. Möbeln har jag räddat från en lgh som skulle tömmas..

Nu vill jag bara sitta här i hörnet och vända plattor.. put baby in a corner.. i don’t mind this corner anyway.,😉

Tillochmed min vintage Dior trivs bra här😍

Så sätter på bästa pch gladaste skivan och dansar i ren glädje för imorgon är det dessutom jag som går på semester wooooooppp💃🏻

Vi skålar för semester, sol och sand med rosa champagne med persika i🥂🍑så gott som en fräschare bellini.. underläggen i mönster Palmbeach hittar ni hos Roosinterior

6 thoughts on “Music corner

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.