Retreat

Rural retreat..Våga prova lite annorlunda boenden..när vi är ute och åker vet vi aldrig riktigt vart vi hamnar men tycker det är lite halva charmen..igårkväll checkade vi in på en gård, vi hyrde hela huset för oss.. det låg en bit upp i bergen och jag är glad att vi hade 4-hjulsdrift på bilen haha.
Vi hamnade på en gård som används mycket för ecoturism och hästutflykter. Vår närmsta granne var hästgården..

Min man som är uppvuxen på en finca i Venezuela med stora odlingar med bla kaffe och mango men även hade flera hästar och några kor kände sig som hemma.. såg hur han andades in extra djupt❤️ Kan verkligen tänka mig att komma tillbaka hit och bara rida uppe i bergen och laga god mat i huset efter ridturerna.. kanske när Angelo blir större och kan rida själv ordentligt.

Det är skönt och lugnt på kvällen, svalt och ingen skränig turist i sikte, bara syrsor. Ändå är det bara 4o min till Menton vid franska Rivieran och 1 Tim till Monaco om man skulle känna sig lite solo.. själv gillar jag just dessa kontraster, landet vs city, lugnet vs suset, hav vs berg..högt och lågt precis som livet.. det behövs för att skapa perfekt balans och harmoni..

Efter frukosten rullade vi ner för berget och spenderade dagen på stenstranden i Menton.

Perfekt att stanna här, speciellt om man bilar.. stenstranden är bra för man slipper stök med sand.. vattnet är fantastiskt och duschar finns på stranden så bara att duscha av saltvattnet och dra vidare om man känner för det.. jag är väldigt okomplicerad när vi reser.. vi sätter inga tider utan vi stannar lite som vi känner, ibland äter vi en macka på en strand eller en mack, nästa gång kanske något mer fancy..det blir som det blir..

Jag äter aprikoser och grabbarna kastar sten.. ungefär som vanligt med andra ord..

Min sessa och bonussessa är så söta.. får hålla hårt i dem.. är man överbeskyddande italiensk hönsmamma så är man haha.,

Sitter här och spanar över dem och eventuella strandraggare som skulle kunna få för sig att snegla på dem.. ok lapar lite sol också ☺️
Älskar verkligen Rivieran, både franska och italienska.. kanske märks eftersom jag är här ganska ofta.. men det är som medicin för själen. Mår så bra här.. det är lite som mina lyckopiller❤️så om vi nu ändå ska ta bilen ner till Spanien så kan jag väl lika gärna ta vägen som jag gillar mest, inte sant..?🤷🏻♀️

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.