Eat your greens

Älskar mat och att handla den, är det en lokal marknad eller butik som säljer ekologiskt och närodlat så gillar jag det ännu mer😍för mig är mat lite av en spirituell kärlekshandling. Välja med med omsorg till mig själv och min familj. Näringsrik och välsmakande. För mig är mat lika med kärlek❤️
Så idag blev jag extra glad när jag av en händelse sprang på denna lilla mataffär i Alicante..

Bara det att de har så fina kundkorgar i strå😍kan väl inte bli bättre än så🌾

Sedan är det väl även så att det är lite roligare att handla mat utomlands när det har fått mogna i solen och därmed smakar och doftar mycket mer, förutom att man stöder den lokala businessen. Kanske för att jag själv är företagare och entreprenör eller för att det ur miljöaspekt är bättre att handla lokalt men även för att jag inte vill att dessa små och fina butiker ska försvinna.. så en kombination av allt gör att jag gärna väljer att handla mina grönsaker och min frukt så lokalt som möjligt🍃Tycker det är så viktigt att supporta dem så mycket jag kan.

Så ät dina ekologiska grönsaker, lovar att de smakar bättre på så många plan när du vet vart de kommer ifrån och allt arbete som ligger bakom. Tillaga med kärlek och lägg upp dem vackert även om det “bara” är till dig själv❤️ Din kropp och ditt sinne kommer att tacka dig, ni vet älska dig själv så kan du älska andra med, ta tillvara på våra resurser och oss själva, do good and the rest will follow.. I detta fall gör du väl för dig själv samtidigt som vår🌏Win win✌🏼

Kram från Spanien och mitt andra hem🇪🇸🌾👋🏼

3 thoughts on “Eat your greens

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.