Nisperos

Att unna sig tid och omtanke borde vara en självklarhet året runt men när vardagen susar som mest så kan det vara svårt att få till. På semestern däremot så gillar jag att unna mig just det. Ta hand om mig själv på ytan och på djupet. Stressar inte med att upptäcka nya ställen utan vi har vårt näste där bi bara slappnar av. Vi äter mängder med frukt, grönt, skaldjur och fisk. Allt som smakar så mycket bättre färskt och solmoget. Att tillaga det på mitt sätt i mitt kök är en lyx, slippa äta översaltad mat ute som får mig att svullna upp till det dubbla.. (är känslig mot salt som samlar jätte mycket vätska i min kropp och ben framförallt) Idag har jag köpt ett gäng med nisperos.. har du provat dem?

Man kan göra marmelad på dem, ha dem i maten mm men jag brukar mest bara äta dem som de är. Idag tog jag med dem till poolen.

Tillsammans med 1 liter grön juice på spenat, ärtor och äpple bland annat..

Jag unnar mig även tid för träning, här finns verkligen alla förutsättningar för att träna vid stranden, jag springer och kör övningar med gummiband vid bänkarna.
Jag unnar mig även massage och carboxyterapi för att syresätta hud och muskler inifrån. Det gjorde jag idag.. och känner mig extra lätt om benen, underbart!

Så lätt om benen att jag promenerade upp och ner för massa trappor i gamla stan här i Alicante..älskar gamla stan, full med mysiga gränder.

Så full av energi idag så jag tror jag tar en joggingtur ikväll vid havet, det blir bra avrundning och så kommer vi att dela första kontot på instagram ikväll i vår PowerSFS där vi vill lyfta, pusha och heja andra duktiga kvinnor, du missar väl inte det? För mer info om det gå in på mitt instagram @Linapaciello så får du veta mer.
Stor kram
Lina🌺

1 thoughts on “Nisperos

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.