Sol playa y arena

Ge mig en palm, sandstrand och sol och jag är nöjd.. okej kanske en bok och lite frukt på det..idag kände jag ett behov av att bara vara, titta på svajande palmblad med havsbrus i öronen. Rena medicinen för själen inte sant?

Älskar att tillbringa hela dagen och gärna kvällen på stranden, precis som när jag var liten och vi åkte hela familjen inkl fastrar och kusiner, en del störs av sanden men inte jag.

Så glad för jag hittade mitt randiga lilla parasoll som går ner i stråväskan när jag handlade mat på Carrefour 👌🏻min vita bikinitop har egentligen en volang som går över hela toppen och ärmarna men jag tycker man ska leka och ändra lite på saker och ting.. det ligger lite i min natur.. kan aldrig låta något vara precis som det är utan måste dit och ändra☺️oftast snurrar, virar, knyter eller klipper jag i mina kläder.. testa du med.. det är roligt samtidigt som du sätter din egen knorr på det, bokstavligt talat..

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.