Beach bedroom

Här i vårt strandhem sover vi alltid extra bra, jalusierna gör det becksvart.. varför har vi inte såna i Sverige? Inte enda persienne, rullgardin eller mörkläggningsgardin gör det lika mörkt..vi som har så ljusa sommarkvällar..
Anyway sänggaveln har vi gjort själva av gamla strandplank och jag älskar verkligen hur den blev. Sängbyrån fanns när vi köpte lgh men jag målade den vit och bytte knopparna mot resterna från strandplanket.

Linnelakan är skönt i värmen, sängen är en sån man kan lyfta och förvara saker i från Ikea, supersmidigt när rummen är små som de brukar vara här i Spanien. Skön är den med. Vi sover bättre r än i sängen i Sverige som var både dyrare och mer "avancerad"..

Lite sommarlektyr till det och saken är klar. Enkelt, funktionellt och vilsamt.
Kram från mitt strandhem i Spanien

1 thoughts on “Beach bedroom

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.