Läskande lunch

Fräschare sallad än denna får man nog leta efter..så gott och läskande! Det gäller att vara påhittig när värmen slår till, denna sallad är min räddare i nöden o h brukar vara poppis så jag tänkte dela med mig utav den till er❤️

Så enkel att tillreda och klar på 5 minuter.. är inte det bra semestermat så vet inte jag..
Tärna vattenmelon och skalad gurka i önskade storlekar..
Pressa i lite lime, och häll över lite hackad mynta och feta ost!
Klart att servera!
Jag gillar speciellt med sån där lantgurka eller vad de heter..den lilla som har lite grövre skal.. den är inte lika vattnig som den stora "vanliga" gurkan. Så om du ser såna små gurkor i affären, haffa en sån. Här i Spanien är de vanliga.

Jag gör en hel tallrik bara till mig och njuter för fullt på balkongen❤️

Har varit hemma idag på förmiddagen och fixat lite här hemma, tvättat, plockat och sorterat ut lite sommarkläder från förra året som barnen inte kan ha längre.. rätt så skönt med sådana dagar med, man känner sig lite duktig! Fyllt på med lite blommor har jag med.. glada solrosor🌻

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.