Frukost i solen

Frukost på balkongen med sol i nacken..
Vad äter ni helst till frukost när det är varmt? Jag föredrar frukt och kaffe med en god juice.

Jag gjorde en på vattenmelon och röd grapefrukt till mig.. bara mixa frukten utan att tillsätta något vatten så får du en fluffig och krämig juice med samtliga fibrer kvar❤️

Gjorde även smoothies på mango och mjölk. Använder fryst mango sim jag låter Tina i kylskåpet under natten. Då smakar det mer än om man använder den fryst.. apropå fryst frukt och frusta bär.. stör mig på alla bilder som folk lägger upp på tex pannkakor med frusta bär, man ser ju hur hårda de är, vem äter det egentligen..? Det är ju inte gott på något sätt, alltså lägger man upp det bara för fotots skull? Inte för att man tycker det är gott..

Glutenfritt bröd och sockerfri muffin till de små❤️

Efter denna frukost är vi redo att fånga dag! Tror det blir lite träning och lite ärenden idag medan barnen hänger vid poolen, så himla skönt att vi har egen badvakt som håller ett öga på dem även om de är stora nu och simmar som fiskar. Känns bättre.
Love Lina❤️

2 thoughts on “Frukost i solen

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.