Leta hus

Det kom några moln så vi beslutade oss för att kolla lite närmare på några områden som vi tyckte verkade intressanta för framtida husköp. Vill ju vända på steken, ha hus i Spanien och lägenhet i Stockholm. Känns mer logiskt. I Sverige kan vi aldrig vara ute i trädgården, sitta ute sent på kvällarna, äta och prata.. jag som alltid fryser tycker det är en ren pina. Den månaden som det kanske är hyfsat väder är vi alltid i spanien🙄 fast då i vår lägenhet. Makes no sense.. sagt och gjort vi tog en tur, kollade säljes skyltar, utsikt och pinnade ner möjliga områden.

Tänker att jag kan googla och drömma under mörka vinterkvällar, har fotat drömhuset som givetvis inte var till salu ( just nu) men vem vet längre fram.. har inte så bråttom, än finns tid och barnen måste bli lite större.

Det här huset hade en fin utsikt i tornrummet.. bara det.. ett tornrum😍 egen vik/ strand och liten båthamn. Det var faktiskt till salu men skulle behöva mycket arbete.. ingen pool fanns det heller tyvärr..
Men nu vet vi iallafall var och det är en bra startpunkt. Nu gäller det bara att visualisera järnet😂❤️💭

1 thoughts on “Leta hus

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.