Azul Tierra

Tänkte dela med mig av en av mina favoritbutiker här i Alicante när det kommer till inredning.. butiken ligger väldigt väl dolt och inget man bara råkar springa förbi.. och gör du det så är risken stor att du missar ändå..
Butiken heter Azul Tierra och du hittar den på C/Ángel Lozano

Mycket naturmaterial, råa gedigna trä och marmorbord.. krukor och korgar deluxe i XL blandat med supersnygga lampor.. gillar när man tar i lite och sakerna är lite större än vanligt. Effekten blir så mycket vackrare.. en gigantisk kruka istället för ett plotter av flera små., maffigt..

Detta är mina egna bilder från butiken men kolla gärna in deras instagram för mer inspiration. @azul_tierra
Det är inredaren Toni Espuch som startat butiken för att skapa fusioner mellan kulturer och stilar och har verkligen lyckats.
Du hittar deras hemsida här;
Azul Tierra

Jag var även förbi en antikhandlare ett kvarter bort som har så mycket fina saker i sin lilla butik men hade glömt bort att han bara öppnade fm fram till 14:00 så jag missade honom med några minuter.. köpte blommor till en vän som fyller år idag och tog en kaffe istället.,

Puss o kram
Love
Lina❤️

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.