En egen strand

Älskar platser som får en att inse hur små en egna "problem" är egentligen.. som att de blir krympta till minimala i en makalös natur.. igår spenderade vi dagen på "vår" egna lilla strand.. bara vi och havet..
Visst man får gå en bit på grusiga vägar och klättra över några stenar men det är så värt det💙🙌🏻

Här satt vi på en klippa och lät vattnet stänks upp medan vi filosoferade om livets viktiga saker.. som om vi skulle ha griljerad eller stekt tonfisk till middag och om hur salt vattnet var.. ni vet livsviktiga samtal som verkligen går på djupet..💙

Det är nog speciellt med hav och vatten, har man det dessutom för sig själv blir det ännu mer märkbart..
Tänker mig att eventuella problem man kan tänkas ha i livet kommer i vågor.. man väljer vilken våg man ska surfa och andra får man helt enkelt bara låta rinna av en.. acceptera att man inte kan lösa eller fixa allt.. och vissa saker fixar sig själva dessutom om man bara låter dem vara..

Av uppenbarliga skäl så säger jag inte var "vår" lilla strand ligger.. vi fick leta länge efter en öde strand och vill så klart gärna att den förblir just öde..så vi kan njuta av den även nästa år.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.