Influencer

På semesterns sluttamp blir det officiellt att jag numera är en av Influacts influencer….
Semestern kunde inte sluta bättre.. det här ska bli riktigt kul. De flesta vet väl vad en influencer är vid det här laget..en person som influerar, påverkar andra personer. Min tanke är att fortsätta precis så som jag gjort hittills, försöka påverka till en sund livssyn med en slice av dolce vita.
Jag kommer bara ta på mig uppdrag som jag själv genuint känner ett intresse för och ni mina fina läsare kommer alltid få veta om det är ett sponsrat inlägg eller samarbete så klart. Transparens är ett av ledorden hos Influact vilket jag verkligen gillar..så är de ju även Skandinaviens största plattform för influencers så det känns bra!
Känner mig riktigt ödmjuk och glad över att få finnas på samma plattform som alla dessa andra duktiga influencers!

Så detta blir en grym start på ny säsong och jag ser så mycket fram emot allt roligt som kommer i höst!
Du kan hitta Influact här

Jag fortsätter att klämma ut det sista av ljuva semesterdagar här i Spanien och vad passar väl bättre om inte detta set från The Love and lemons 🍋

Korgväska från vår lilla marknad runt hörnet..

Slänger in lite bilder på supergoda lunchen idag också, har fått cravings totale på färskt tonfisk.. så detta blev lätt en lite bättre tonfisksallad 😍

Puss o kram på er från en glad Lina❤️💋

2 thoughts on “Influencer

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.