Gyllene tider

Underbar tid just nu, det är fortfarande varmt om dagarna, man är lite solkysst efter semestern, trädgården prunkar och det finns så mycket gott att äta, kantareller, äpplen.. ja allt möjligt gott som skördas nu..

Allt är liksom gyllene.. ljuset om kvällarna är varmt och skimrande och maten och naturen går över i lite mjukare färger av beigt, gult och brända toner..

Varför inte matcha det med en vintagekjol i gult och guldsandaletter…?

Nätkasse från Gröna Gredelina fylls snart på i lager igen.. de sålde slut på två röda..

Idag åkte jag och rekade lite olika platser för en kommande inspelning för höstkampanjen för Gröna Gredelina.. jag tror jag har hittat rätt ställen och modellerna är klara med.. det går framåt och det känns att det är saker på gång i luften nu😍Love it!

Jag hade även turen att snubbla över en lampa jag letat efter de senaste åren, så jag kände för att fira det och att saker och ting är allmänt fina ljust nu..

När jag är glad då blir jag inspirerad och får lust att laga vacker mat, skapa, laga med hjärtat och med glädje så kan man äta med ögonen och låta gommen slå volter..

Det blev kantarelltoast med smörstekta kantareller i lite Cava, svartpeppar, havssalt, prosciutto och extra lagrad parmesan..

Tog ett grovt rågbröd som jag stekte i en mix av smör och olivolja innan jag lassade upp berget av kantareller.. lite äppelskivor från vårt egna äppelträd till det. Älskar att experimentera och hitta på i köket.. eller egentligen med det mesta.. gillar inte förskrivna recept och guider.. vill skapa själv och gå min egen väg.. får allergi av guidade turistaktiviterer..eller guidade turer över lag.. vadå lyssna på ngn annan när man kan upptäcka för sig själv och skapa sin egna uppfattning,, butvthats just me.. maybe I'm weird..? But who cares..? Så länge kantarellerna är goda.. och nej jag har inte plockat dem själv.. thank god for Ica🙌🏻
Love Lina❤️

2 thoughts on “Gyllene tider

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.