Fredagsmys

Eftersom vi varit borta hela sommaren så har det inte blivit något riktigt fredagsmys för oss på ett bra tag.. så ikväll blir det myspremiär.. hur underbart som helst💗

Tog faktiskt ledigt idag eftersom jag jobbat både måndag och tisdag som egentligen var del av semestern.. men det är det som är så bra med att vara egen, bestämma lite själv efter energi och humör.

Istället tog jag en sväng och handlade lite fredagsgottis, blommor och hämtade ut ett paket.. ni vet mysiga ärenden som förgyller..

Tänkte att eftersom jag har sån tur på sistone så kanske jag skulle svänga in på en av second hand butikerna och spana efter lite skatter.. och tro det eller ej.. jag hittade så fina böcker.. ett ex i numrerad upplaga 5 av 500 från 1948 Paris🙌🏻💭

Jag kallar det bokstavligen soulfood,, nästan så jag tror jag kan leva på konst, böcker, blommor och vackra ting.. dessutom hade de rea på second hand affären.. ja ni fattar.. fynd på fynd man blir ju så glad. Så himla roligt när man hittar lite udda saker och prylar som inte finns på varenda kedja.. men sen har jag ju alltid varit sådan.. även om jag skulle bli mångmiljonär så skulle jag ändå vilja gå och leta udda saker.. för jag är en sakletare.. att få allt serverat är lite för tråkigt och enkelt för mig.. måste ju finnas en utmaning, som en sport att hitta den där speciella vintageväskan som inte görs längre, en skiss eller en rolig hattask..att blanda detta med nytt gör oftast att hela outfiten eller inredningen lyfter till en annan nivå om du frågar mig. Blir personligare, roligare och många gånger intressantare och snyggare.

Leopardskorna kan jag tipsa om också..de är från Mango och finns på rea nu! Leopardskor kan man inte få för många av eller? Du hittar dem här
Men nu dyker jag ner i fredagssoffan med mina älsklingar och myser💗 hoppas ni får en fin kväll med!
Ciao Lina💋

2 thoughts on “Fredagsmys

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.