Love leo

Tydligen finns det någon förlegad regel om att bara ha en sak med leopardprint åt gången men eftersom jag i princip tycker att regler (speciellt “stil” regler) är till för att brytas,,så mixar vi leo med leo🐾

Idag tog vi en sväng in till stan, strosade lite.. passade på att solen lyste..

Vi tog en afternoon tea på Hallwylska palatset som Ikea organiserat för att visa sin senaste kollektion. Mysigt❤️

Klänningen är egentligen en gammal gravidtunika.. från när jag väntade Angelo.. dvs 8 år gammal men vad gör det? Ibland tycker jag mig ana en en köphets om att “outfitbilder” bara ska vara om nyköp.. snarare än inspiration, men jag vill gärna inspirera dig till att gräva lite i din egna eller mormors.. garderob först.. jag tog en skjorta från hm conscious till den och den kändes allt annat än gammal..ni som följt mig ett tag vet att jag är en förespråkare av vintage när man kan och vill men även att återanvända plagg på nya sätt..bara för att det råkar stå “mama” på etiketten så betyder det inte att jag ska förkasta det.. jag köper gärna på alla avdelningar, barn, mamma, XL beroende på hur JAG vill att det ska sitta och falla.. se lite utanför ramarna.. det är då det blir intressant ❤️

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.