Influencer event med Sleepo & Formex

Sleepo bjöd in till ett jättemysigt och fint event för att titta på nyheter, få inputs till inköp, skämma bort oss och vi började med en supergod brunch på Gretas, Haymarket❤️
Mille notti var där och visade en hel del nyheter..sammetspuffar och härliga dunfyllda pölar bland annat😍💭

Brunch with the bunch❤️fick möjligheten att träffa personer som jag följt länge på instagram och några nya.. så roligt när man kan träffas irl och se personerna bakom kontona.
Efter brunchen åkte vi till Dirty Linen och deras showroom för att titta på nyheter. De kommer med en ny kollektion i ekologisk bomull i randigt som var fin och deras linne och sammets kuddar är ju helt magiska.. vi hade kul och kag gillade deras skinnsoffa med affärsmodellen klottras över hela den😍gillar ju sådana detaljer..

Sen åkte vi vidare till Formex och tittade på nyheter..roligt när det är lite nya utställare men det var även en del nyheter som stack ut.. här kommer ett litet urval, finns ju hur mycket som helst.,Gissar att svarta pallovasen kommer bli poppis.. så snygg!
Men jag gillade dessa godingar också.,

Fyller på med mer saker och godbitar sen men ville visa lite fint nu på en gång och framförallt tacka Sleepo som ordnat det så fint för oss, att vi alla fick träffas och äta så gott. Har skrattat så mycket så det gör ont i magen..
Vi avslutade dagen och kvällen med en sleepover var inte det passande ändå..😂 köpte pizza som vi åt ur kartongen och myste av att bara vara med varandra och av stunden. Ibland är det enkla verkligen det bästa❤️

Massa kärlek
Lina❤️

1 thoughts on “Influencer event med Sleepo & Formex

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.