Feelgood måndag

Måndagen försvann i ett nafs..
En god stark kaffe även om det är i all hast..är nog väldigt italienskt inte sant? Att inte tumma på kvalitén, jag gillar ju det.. kvalitet framför kvantitet.. lite klyschigt kanske men nog så sant med allt här i livet,, från kuddar till vänner🤣 jag vill ha saker som består, som håller och inte brister när livet blir bistert och kassan sinar., jo da jag har varit med om det med.. en del personer finns bara kring dig av egenintresse och dessa klarar man sig bättre utan, så rensa ibland bland kuddar och bekanta.. vilka suger energi och vilka tillför? Vilka får dig att känna dig varm och trygg i soffan och vilka gör dig osäker och obekväm?
Hellre få men naggande goda än massproducerat krafs för de kommer bara bli en onödig last ❤️klocka från det svenska kvalitetsmärket Knut Gadd

Apropå att omge sig med positiva och givande personer så känner jag fortfarande av värmen från fredagens event med Sleepo, det var intimt och mysigt och så roligt att äntligen få träffa personer man bara haft en e-relation med.. det måste utan tvekan vara det bästa med sociala medier.. hur man kan möta personer och nya bekanta på ett helt annat sätt💗 så dessa vackra hortensior är till alla er som ger så mycket vänlighet och värme🌸

Fixat min fyndade rottingstol har jag också, klätt in sitsen med mörkbrunt skinn och den blev som ny.. jättenöjd med den.,

Och snart.. snart kommer ett lass med dessa superfina stråväskor, handgjorda av ett familjeföretag och som jag kommer att sälja via Gröna Gredelina. Till en början i begränsad upplaga.. sen får vi se. Ni är så många som frågar om väskan så det känns extra roligt att kunna erbjuda den, förutom att den är så fin så är den ju även ett väldigt medvetet och hållbart val. Det får bli den nya GG väskan haha😂

Min kjol är galet mycket vintage och återbruk och den kjol jag använt mest av de jag har och har haft.. det är nederdelen av en skinnkappa min mamma hade på 70-talet. Min absoluta favoritkjol💗skor och blus från Zara men har några år på nacken., säger det behöver inte vara något nytt för att man ska känna sig fin.. och i slutändan är det bara det som räknas, hur man själv känner sig💗
Love
Lina

1 thoughts on “Feelgood måndag

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.