Sensommar

Så mysigt med sensommar, när luften blir lite krispigare och himlen högre.. njuter galet mycket av det. Eller egentligen gillar jag årstidsväxlingar generellt och att vi har årstider. Det enda kruxet är att det är lite snedvridet med alldeles för lång vinter.. tänk om alla årstider kunde vara lika långa vilken perfektion det skulle vara. Hursomhelst så var morgonen idag lite halvgrå och sval så jag jobbade lite ifrån köket hemma..

Kollade mejl, fotade, redigerade och bokade möten.. allt blandat med godaste kaffe från nya kaffemaskinen.. myys
Sen kom solen och då åkte jag iväg på lite ärenden och sen kontoret..

Älskar när man kan börja klä sig lite mer lager på lager men att det fortfarande är behagligt.. tog tweedkappan men det blev nästan lite för varmt med den till och från..

Har köpt ett gäng tidningar som ska bläddras igenom ikväll..mysigt när det blir mörkt och tända lite ljus, dricka thé och läsa..
Vet inte om det har med vädret att göra men jag blev så himla sugen på husmanskost idag.. det händer nästan aldrig så barnen blev himla förvånade när jag ställde fram kokt potatis med köttbullar och brunsås.. de undrade om jag mådde bra och sa att de helst inte vill äta skolmat hemma.. försökte förklara att det var kalkonköttbullar minsann men de bara kollade på mig.. vi äter nästan aldrig husmanskost hemma. Blir mest italiensk och karibisk mat här.. men oj vad jag njöt.. så himla gott. Variation förnöjer som sagt❤️

6 thoughts on “Sensommar

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.