Antika kronan

Min “nya” lampa har kommit upp✨
Den som jag letat efter under några år bara..🙄men nu hänger den där som om den alltid gjort det.. köpt den begagnad och vi har varsamt putsat varje liten kristall.. skillnaden blev enorm. Jag har valt en klassisk modell då jag inte vill ha ngn fluga som försvinner eller känns omodern om ett år eller så, inte heller ville jag ha en lampa som hänger hos var och varannan. Denna gillade jag för 10 år sen när jag först såg den och gör det fortfarande.. så det känns som vi är gamla vänner liksom. Här ska den få hänga och kasta mysigt sken över oss i vinter och lång tid framöver❤️

En fikus har också fått flytta in här hos oss.. hoppas han kommer trivas.

Vände lite på soffborden med bara för att förändra lite.. ni vet man flyttar eller ändrar på en sak så blir det nästan alltid en kedjereaktion 😂

Mysigt med lite brända toner bland allt det svarta och vita, plocka in lite höst.. apropå höst så ska jag nog plocka in några grenar från trädgården till helgen🌱🍂
Och så har jag lyckats göra ett hjärta i kaffeskummet så den får ni sötnosar❤️

Frukosten blir liksom så mycket mysigare nu💭och förresten på tidningsuppslaget där är ett reportage i senaste nr av Elle decor.. spring och köp.. är nog snyggaste hemmet på länge.. blev så inspirerad av Pellas hem😍
Grytunderlägget i chunkyknit finns i min webbshop Gröna Gredelina så fina!! Från takkronor till trädkronor.. står under äppelträdet och matchar mitt grytunderlägg med chunkystickad tröja idag med.. ni vet.. matcha inredningen 😂

Tröjan är vintage fr 50-talet och ren ull, inte en noppa så långt ögat når och inget som sticks, snacka om att en del saker ibland var bättre förr.. eko sneakers från favoriten Veja och byxor HM
Kram så länge nu blir det middagsfix här hemma.
Lina

1 thoughts on “Antika kronan

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.