En av mina favoritbutiker hade vipkväll och vernissage med en av mina favoritfotografer Jimmy Nelson. Hur kan man missa det? Jimmy pratade om hur och varför han började fota och det var för han mer eller mindre rymde till Tibet när han var 17 år och kände sig totalt missanpassad efter han tappat håret permanent pga en sjukdom ( cerebral malaria) han hade hört att alla killar i princip var skalliga där så han åktes dit när han tröttnat på att inte passa in. Med sig hade han en kamera fast han aldrig fotat tidigare.. ut detta skapades en otroligt passionerad och hängiven fotograf. Kan vara bra att hålla det i tanken när saker går dåligt.. det är ofta då något bättre skapas eller "föds"..

Efter Jimmys presentation minglade jag o Louise från Louise deco runt, spanande på Slettvolls fantastiska interiör, sippade lite bubbel och käkade jäkla goda snittar. Allt är så himla gott 18:00 efter jobbet😂🙈

Så mycket snyggt! Har tyckt om Slettvolls tidlösa & eleganta inredning under många år.

Älskar det mörka och de brända tonerna.. måste försöka få in lite mer av detta hemma känner jag🍂

Lämna ett svar