Polo

Krispigt i luften denna dag, en sån där perfekt höstdag när himlen är blå och hög.
Det blev säsongspremiär för polotröjan för mig idag.. en senapsgul och mysig sak som känns så där extra höstig🍂

Älskar när en ny säsong börjar.. och framförallt hösten.. som att naturen bjuder på en färgsprakande Grand final.. man vill bara sparka lövhögar och dricka kaffe..

Så mycket tid till att sparka lövhögar har jag dessvärre inte utan har fullt upp med att skapa och planera inför både Pressdagarna 2017 nu i oktober och Acadermia i november.. samtidigt ska allt det löpande skötas och mitt nya online Magazine ut för första gången. Så jag kan lätt säga att det blir mer kaffe än lövsparkande men jag njuter ändå för i slutändan handlar det bara om vilket perspektiv du har. Tänk att jag får möjligheten att göra alla dessa roliga saker🍂

Massa nya möjligheter och förväntningar, känns som att jag bara gläntat på allt som ska komma men jag ser verkligen fram emot det..

Stor kram
Lina

1 thoughts on “Polo

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.