Sunday stripes

Söndagar är ofta en dag då jag läser, tar igen allt som jag inte hunnit läsa under veckan. Allt från böcker, magasin till urklippta artiklar som min bästa mamma kommer med.. sånt som jag inte bör missa. Mysigt med en stund för att komma ikapp, nollställa och förbereda för en ny vecka.

…inte bara läsa, egentligen tycker jag lika mycket om att titta på bilder och konsumerar nog ännu mer foto och konstböcker á la Andy Warhol: “I don’t read I just look at pictures”

Igår tog jag en vintagerunda och gjorde några galna fynd.. undrar om det inte är årets fynd., En Marcel Breuer stol i svart skinn och en vilostol Le Corbusier LC4, även den i svart skinn. Så galet glad just nu..
Hittade ju ett par Breuerstolar i rotting i Spanien som jag beslutade att lämna i strandlägenheten och så springer jag på denna i skinn här😍
Jag har även velat ha en dagbädd i skinn, lite maskulin.. inget sammet eller puffigt.. utan lite tufft som bra balans mot övrig inredning + att vår lilla Macho skulle ha kissat sönder den på en helg🙄. Så detta känns både enklare och mer hållbart i längden. Om den designades 1928 och fortfarande är superfräsig så tror jag att jag kan känna mig “säker” på att den håller över tid och inte känns omodern nästa år.

Monsieur Le Corbusier LC4 och jag lär känna varandra… lite trevande till en början men tok- kära😍 även om han är en gammal gubbe född 1928 och jag 1978 så har vi så mycket att säga varandra.. vi snackar kurvor, tidlöshet, skönhet och design och när vi tröttnar så skedar vi bara..enkelt och kravlöst❤️ Jag önskade mig en dagbädd i svart skinn men ibland vet universum bättre och skickar en LC4 istället🙏🏻😍 visualisera mina vänner.. tänk vad man kan hitta på en vintagerunda bara sådär🙌🏻

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.