Djuriskt

Skinn och mocka är väldigt tacksamt att jobba med, speciellt eftersom man slipper sy och fålla om man vill.
Hittade en kjol på second hand, var på jakt efter just denna modell. En "pennkjol" i 1-2 storlekar för stor så man kan dra upp den och knyta i midjan.. så trillade jag över denna. Bara det att den var lite för lång så jag klippte av den och använde restbiten som skärp.. tog väl kanske 2-3 min. Lagom tid för ett remake..😂
Kjol i nappa och väska i bambu..kan ni se ett visst djuriskt mönster?

Fina väskan finns hos Cult Gaia, i bambu. Visst är den söt?

Vill även tipsa om det italienska märket Ortigia Sicilia. Så vackra förpackningar och jag gillar ju det.. är den första att erkänna att jag handlar med ögonen många gånger. Doftar ljuvligt gör de med! Så vackert mönster på förpackningarna, även här lite djuriskt tema.. gillar att de kör all in på maximalism istället för minimalism. Men å andra sidan är de ju från Sicilien så inte så konstigt att de är lite maxade Versace vibbar över märket😍🐾

Denna presentbox är från doftserien Zagara.

Ortigia hittar ni hos Design4rooms och Eva hjälper er att välja rätt bland alla underbara dofter❤️

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.